.
مراحل ساخت استخر - نمایشگاه مجازی ایران
مراحل ساخت استخر با توجه به نوع مصالح ساختمانی مورد استفاده، درون زمین و یا بیرون بودن آن متفاوت است. بطور معمول استخرهای خانگی بصورت روباز در فضای حیاط منزل، ویلا و یا باغ ساخته می شود. انواع مصالح ساختمانی بکار رفته در ساخت استخر درون زمین می تواند بتن، فایبر گلاس، وینیل و یا پی وی سی باشد. انواع استخرهای بادی که بصورت فریمی و برزنتی و بر روی زمین مورد استفاده قرار می گیرند مشمول این مقاله نمی گردند. در میان انواع مصالح بکار رفته در ساخت استخر، استفاده از بتن و ساخت استخر بتنی کاربرد بیشتری نسبت به دیگر انواع دارد بطوریکه حدود دو سوم انواع استخرهای ساخته شده بتنی است.
.
مراحل اولیه ساخت استخر
پس از انتخاب محل مورد نظر جهت ساخت ساخت استخر ، ابتدا نیاز به اخذ مجوز شهرداری دارید. جهت این کار می توانید شخصا اقدام و یا با پیمانکار جهت ساخت استخر مذاکره نموده و کلیه مراحل از اخذ مجوز تا ساخت را به او بسپارید. پس از اخذ مجوزهای لازم، کارشناسان و مهندسین نسبت به نمونه برداری از محل و بررسی میزان مقاومت خاک، جنس خاک، میزان خاک برداری و گود برداری، میزان عمق و ضخامت دیواره استخر و سایر موارد را بررسی و نقشه های مربوطه را تهیه می نماید. پس از اتمام مراحل گودبرداری، کف استخر را مسطح نموده و پس از شیب بندی کف استخر آنرا جهت شروع عملیات بتن ریزی آماده می کنند. در مرحله بعد کف استخر و دیواره ها را آرماتوربندی نموده و تاسیسات استخر را مانند لوله های آب ورودی و خروجی، دستگاه تصفیه آب و پمپ، سیستم روشنایی و سیم کشی، سیستم تنظیم دمای آب در استخرهای آبگرم و غیره را تعبیه و جایگذاری می نمایند.
.
مرحله بتن ریزی ساخت استخر
مرحله بتن ریزی ساخت استخر پس از اتمام مراحل اولیه و آرماتوربندی و جایگذاری تاسیسات شروع می گردد. در این مرحله می توان از بلوک های سیمانی در استخرهای کوچک استفاده نمود. در این صورت بعد از جایگذاری بلوکها با استفاده از ملات نرم و روان کلیه درزهای موجود را پر می کنند. دیواره های استخر نیز می تواند از طریق بتن ریزی و یا جایگذاری بلوکهای سیمانی ساخته شود. در این مرحله از ساخت استخر پس از اتمام بتن ریزی و گذشت چند روز از آن می بایست نسبت به عایق بندی استخر اقدام نمود. ملات عایق بندی شامل سیمان سفید، چسب بتن و پودر سنگ است. پس از پوشاندن کلیه سطوح استخر با ملات عایق بندی و خشک شدن آن استخر را پر از آب نموده و پس از گذشت چند روز سطح آب را اندازه گیری می نمایند. چنانچه سطح آب تغییری نکرده باشد عملیات عایق بندی با موفقیت به اتمام رسیده است. چنانچه در این مرحله پشت دیواره استخر نمناک شده و یا سطح آب به میزان قابل ملاحظه ای پائین رفته باشد عملیات عایق بندی دوباره تکرار می شود. پس از اتمام عملیات عایق بندی پشت دیوارهای استخر را پر نموده و عملیات بتن ریزی و عایق بندی ساخت استخر پایان می یابد. معمولا از سنگ شفته آهک جهت پر کردن پشت دیوارهای استخر استفاده می کنند. همچنین بجای استفاده از ملات عایق بندی می توان از انواع ورق های عایق بندی استفاده نمود.
.
مزایای ساخت جکوزی و سونا در منزل
از مزایای ساخت جکوزی و سونا در منزل می توان به خواص درمانی و آرامش بخش آن اشاره نمود. طبق تحقیقات علمی انجام گرفته استفاده از جکوزی و سونا در درمان بسیاری از بیماریها موثر بوده و تسکین دهنده اعصاب می باشد.
خواص درمانی جکوزی: جکوزی جهت درمان و رفع درد عضلات، مفاصل و استخوانها موثر است. همچنین استفاده از جکوزی و خواص ماساژ درمانی آن موجب رفع خستگی و درمان دردهای کمر، پا و سایر اعضای بدن می شود. تاثیر آبگرم بر سلامت و شادابی پوست نیز غیر قابل انکار است.
خواص درمانی سونا: سونا موجب افزایش سرعت تعریق بدن و چربی سوزی می شود از اینرو تاثیر مثبتی در کاهش وزن دارد. استفاده مکرر از سونای خشک موجب کاهش خطرات ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی و کاهش مرگ و میر می گردد. همچنین سونا موجب کاهش فشار خون، تنظیم ضربان قلب و رفع خستگی می گردد.
با توجه به مزایای درمانی و خواص آرامش بخشی و تسکین دهندگی جکوزی و سونا، ساخت جکوزی و سونا در منزل و استفاده از خواص و مزایای بی نظیر آن بسیار مورد توجه قرار دارد. نکته مهم دیگر این است که محیط جکوزی و سونای عمومی بدلیل ماهیت آبگرم و شدت تعریق افراد در معرض آب و هوای گرم محیط در معرض آلودگی و رشد انواع میکروب ها و قارچها است. از اینرو در صورت عدم رعایت موارد بهداشتی و تصفیه منظم آب، امکان سرایت انواع بیماریها نیز وجود دارد. همچنین محیط های عمومی در اکثر مواقع شلوغ و فاقد آرامش و سکوت لازم است. با توجه به موارد فوق افراد بسیاری تصمیم به ساخت جکوزی و سونا در منزل و ویلای خود دارند. در ساخت جکوزی و سونای خانگی انواع تجهیزات ایمنی رعایت گردیده و امکان استفاده از جکوزی و سونا در محیط آرامش بخش منزل را به افراد هدیه می دهد.
شما همراهان و دنبال کنندگان این مطلب می توانید جهت مشاهده و و خرید انواع ساخت جکوزی و سونا،از صفحه ساخت جکوزی و سونا در وبسایت نمایشگاه مجازی ایران دیدن فرمایید.
.
انواع مدلهای موجود در ساخت سردخانه
انواع مدلهای موجود در ساخت سردخانه با توجه به نوع کاربری و چگونگی استفاده از آن به موارد ذیل طبقه بندی می گردد.
ساخت سردخانه زیر صفر و بالای صفر: سردخانه های زیر صفر و بالای صفر به دمای مورد نیاز در محیط داخل سالن سردخانه اشاره می نماید. انواع سردخانه های زیر صفر و بالای صفر جهت نگهداری مواد غذایی، کالاها و مواد فاسد شدنی بکار رفته و می تواند بصورت سردخانه ثابت و یا متحرک باشد. انواع سردخانه زیر صفر و بالای صفر می تواند بصورت یک مداره و یا دو مداره ساخته شود.
ساخت سردخانه بالای صفر جهت نگهداری کوتاه مدت و موقت مواد غذایی و کالاها در دمایی بالاتر از نقطه انجماد است. مدت زمان نگهداری کالاها در سردخانه بالای صفر محدود بوده و بندرت از دو هفته فراتر می رود. سردخانه بالای صفر جهت نگهداری موادی مانند صیفی جات، مواد لبنی، میوه و سبزیجات، گل و گیاه، دارو و ... در دمای یک تا ده درجه سانتیگراد بکار می رود.
ساخت سردخانه زیر صفر برای انجماد مواد غذایی و کالا در دمای منفی پنج تا منفی بیست و پنج درجه سانتیگراد مورد استفاده قرار می گیرد. انواع مواد پروتئینی، گوشت، مرغ، ماهی، سبزیجات منجمد و ... در سردخانه زیر صفر نگهداری می شود.
ساخت سردخانه یک مداره و دو مداره: سردخانه یک مداره به سردخانه ای گفته می شود که دارای قابلیت دمای بالای صفر و یا دمای زیر صفر به تنهایی بوده و امکان تبدیل این دو حالت به یکدیگر را ندارد. سردخانه دو مداره به سردخانه ای اطلاق می گردد که قابلیت عملکرد و تبدیل به هر دو حالت بالای صفر و زیر صفر را دارد. نکته قابل ذکر در نحوه استفاده سردخانه دو مداره، تخلیه سردخانه و شستشو و ضد عفونی نمودن آن قبل از تبدیل به حالت دیگر سردخانه است. عدم رعایت این موضوع سبب بو گرفتن محصول و کالای جدید می گردد.
نمایشگاه مجازی ایران معرفی کننده ی بهترین برندها و شرکت های ارائه دهنده ی ساخت سردخانه در ایران به همراه لیست قیمت،مشخصات فنی و نمونه پروژه های انجام شده در این زمینه می باشد.